Tagrens til privatboligen

Har du bemærket at dit tag har brug for en ordentlig tagrensning, fordi det er blevet angrebet af mos, alger eller lav?
Kontakt os nu!

Klimaet er hård ved taget

I det danske klima kan vind og vejr godt være hårdt for taget, uanset om du har tegltag, paptag eller andet. Vind og vejr vil hele tiden slide på dit tag, og der vil med tiden dannes alger, mos, lav eller andet snavs, som med tiden kan tage så hårdt fat i din tagkonstruktion, at det kan medføre fugt- eller frostskader.

En regelmæssig rensning af taget er derfor en rigtig god investering, så dit tag kan se både godt ud, men også holde i mange år fremover.

Hos StoneCleaners tilbyder vi professionel tagrens og algebehandling, der giver både dit tag, men også hus et helt nyt liv.

Algebehandling af tage

Vi fjerner alger fra taget med algerens og vi skåner den omkringliggende grund og de elementer, som støder op til dit hus. Vores udstyr går skånsomt ind og fjerner eventuelle angreb fra alger, mos, lav og andet snavs, og laver derfor en dybdegående algerensning af taget.

Al afrensning af tag udføres udelukkende af certificerede medarbejdere.

Kontakt 

Få et uforpligtende tilbud
Ring på tlf. 53895353
Eller udfyld formularen:

  "Min terrasse har aldrig set bedre ud, selv efter fire år"

  Glostrup – Anders Madsen

  "Professionelt hele vejen igennem"

  Gl. Holte – Christina Johansen

  "Et super godt stykke arbejde, anbefalingsværdigt"

  Hellerup – Klaus Pagh

  "Super godt resultat, kan klart anbefales"

  Charlottenlund – Erika Svensson

  "Tak til Stonecleaners for rar og professionel behandling"

  Helsingør – Helle Hendriksen

  "Stonecleaners er grundige, jeg er meget tilfreds"

  Allerød – Johnny Brenøe

  Rensning og efterbehandling

  Vi afrenser dit tag fra jorden, tagryggen eller ved brug af lift. Dette gøres ved hedvandsrensning og automatisk finjustering med specialudstyr alt efter hvilken overflade der behandles.

  Hvis du skal have renset taget for alger også, så påfører vi derefter algemidlet samt skummer fra jorden, ved brug af stige eller lift. Herefter vil midlet langsomt trække ind og sætte sig, således at alger, mos, snavs, lav og andet smuds løsnes og nedbrydes. Dette virker uanset om du skal have fjernet alger på tagpap eller om det er alger på tagsten, der skal behandles.

  Vind, sol og regnskyl vil bidrage til processen, og det færdige resultat vil være synligt efter 3 til 9 måneder alt efter tagets forfatning. 

  Efter tagrensningen giver vi dit tag imprægnering, der sørger for at dit tag bedre kan modstå det hårde vejr, samt gendannelse af nye alger.

  En behandling velegnet til alle slags tage

  Vores behandlinger er velegnet til, og effektive på alle typer af tag, herunder tegltag, skiffertag, eternittag, trapeztag, ståltag samt solceller. 

  Resultatet vil altid være et fornyet og præsentabelt tag, og vælger du at få foretaget tagrens samt efterfølgende algebehandling regelmæssigt, så vil resultatet også holde i mange år fremover.  

  Og samtidig får dit tag et pænere udseende, som også vil holde i rigtig mange år.

  Fordele ved rens af tag

  • Nyt liv til tag og hus
  • Forlænger tagets levetid
  • Øger husets værdi
  • Du undgår dyre skader 
  • Ingen vedligeholdelse