Fliserens København

Vi udfører professionel og effektiv fliserens af små og store arealer. Giv dine fliser en fliserensning der giver nyt liv til dine udearealer.
Kontakt os nu

Fliserens København

Er dine fliser blevet angrebet af alger eller flisepest? Lad os hjælpe dig med at rense dem. Vi sikrer dig rene fliser og i fremtiden. Vi tilbyder en effektiv rensning og efterfølgende imprægnering af fliserne. Vi kører ud og renser fliser i hele København og kommer også gerne længere nordpå. Nedenfor kan du læse mere omkring, hvordan vi sikrer dig de reneste fliser i privaten og på arbejdspladsen.

Fliserens til private

Vi tilbyder dine fliser den mest effektive rensning og imprægnering ved algebehandling.
Læs mere

Fliserens til erhverv

Er jeres fliser begyndt at se gamle og slidte ud? Lad os stå for rensningen af flisearealerne, så fliserne ser nye ud igen.
Læs mere

Fliserens til private

Vi udfører professionel fliserens, der giver nyt liv til dine fliser. Vi kan tilbyde dig den mest effektive rensning af fliser, så fliserne bibeholder det flotte udseende i mange år efter fliserne er blevet renset.

Bemærk, at vi ikke gør brug af højtryksrenser, idet det har en skadelig effekt på flisens overflade.

Rens af fliser

Er fliserne i din indkørsel, på din terrasse eller et andet sted på privatadressen blevet angrebet af alger eller flisepest, så er den eneste vej en god og effektiv fliserens. Medmindre du selvfølgelig hellere vil skifte fliserne ud med nye, men det er også den dyrere løsning.

Vi kan tilbyde dig en effektiv rens og imprægnering af fliserne på din private grund, så de kommer til at se helt nye og flotte ud.

I Danmark er det svært at undgå, at alger, mos, lav eller flisepest kommer til at angribe dine fliser, fordi vi lever i et relativt fugtigt klima. Du kan se om dine fliser er angrebet ved at bemærke om der på overfladen er grønne, sorte, gule eller hvide pletter.

Kontakt 

Få et uforpligtende tilbud
Ring på tlf. 53895353
eller udfyld formularen:

  Sådan renser vi fliserne

  Vi renser fliserne ved først og fremmest at give dem algefjerner, såfremt fliserne er blevet angrebet af alger eller mos. Hvis ikke, så udfører vi bare en almindelig rensning, der rengør fliserne grundigt. 

  Vi sørger altid for at rense så skånsomt som muligt, så vi sikrer os at fliserne ikke tager skade af vandtrykket. På den måde kommer vi også til at beskytte flisens overflade så meget som muligt. 

  Vi anvender altid hedvandsrensning, som er en rensemetode, der består af meget varmt vand med et højt tryk. Kombinationen af det varme vand og høje vandtryk gør, at alt snavset nemt og effektivt bliver fjernet fra flisens overflade. 

  Efterfølgende slutter vi altid rensningen af med, at tilføre en aktiv flise og beton imprægnering, der på en måde forsegler flisens overflade, så den bliver modstandsdygtig overfor udefrakommende snavs, samt nye angreb af alger, mos eller flisepest.

  "Min terrasse har aldrig set bedre ud, selv efter fire år"

  Glostrup – Anders Madsen

  "Professionelt hele vejen igennem"

  Gl. Holte – Christina Johansen

  "Et super godt stykke arbejde, anbefalingsværdigt"

  Hellerup – Klaus Pagh

  "Super godt resultat, kan klart anbefales"

  Charlottenlund – Erika Svensson

  "Tak til Stonecleaners for rar og professionel behandling"

  Helsingør – Helle Hendriksen

  "Stonecleaners er grundige, jeg er meget tilfreds"

  Allerød – Johnny Brenøe

  Fliserens til erhverv

  Vi udfører professionel fliserens af meget store arealer, så du kan give fliserne ved udearealerne omkring din virksomhed nyt liv. Flotte og rene fliser skaber et godt førstehåndsindtryk og byder dine kunder velkommen.

  Effektiv fliserens til erhverv

  Vi tilbyder dig en effektivrensning af fliserne på alle udearealerne ved virksomheder eller boligforeninger. 
  Samtidig tilbyder vi at imprægnere fliserne, som forhindrer at vand ikke trænger ned i fliserne, således der igen kan gro alger, mos, lav og smuds på overfladen. Imprægneringen gør også, at fliserne holder sig flotte i mange år efter afrensningen. 

  Bemærk, at vi aldrig bruger højtryksrenser, fordi det har en skadelig effekt på flisens overflade.

   

  Rensning af store flisearealer

  Vi udfører rensning af store flisearealer ved virksomheder, boligforeninger eller evt. offentlige pladser, hvis de fx er blevet angrebet af alger eller flisepest.

  Efter behandlingen kommer fliserne til at se helt nye ud, og de store flisearealer kommer straks til at være mere præsentable, og dermed også virke indbydende for dem, der skal betræde fliserne. 

  Det er svært at undgå, at alger, mos, lav eller flisepest gror på fliserne på grund af det relative fugtige klima, som vi har i Danmark. Når fliserne hele tiden bliver udsat for fugt, så er det nemmere for alger og mos at gro på fliserne. 

  Algerne trækker samtidig også vand til sig, hvilket især kan blive et problem om vinteren, hvor vandet fryser til is. Islaget er typisk så tyndt, at man ikke kan se det, og faktisk bemærker man først, at flisen er glat, når man går på den. 

  Man kan se om fliserne er blevet angrebet af alger ved at bemærke om der på overfladen er grønne, sorte, gule eller hvide pletter.

  Kontakt 

  Få et uforpligtende tilbud
  Ring på tlf. 53895353
  eller udfyld formularen:

   Rensning af fliser til erhverv

   Inden vi påbegynder rensningen af fliserne, så tilbyder vi jer altid professionel rådgivning, herunder besigtigelse af flisearealet, så vi tilsammen vælger den løsning, der passer til jer. Vi opmåler arealet af fliser samt tilbyder at lave en gratis prøverens, for at I kan se resultatet inden vi går i gang.

   Behandlingen kan få selv de grimmeste fliser til at se nye ud igen. Det giver nogle mere præsentable udearealer omkring din virksomhed, i din boligforening eller ved offentlige opholdspladser.

   Hos os er der ingen skjulte gebyrer eller overraskelser med hensyn til prisen, og vi tilbyder altid tilfredshedsgaranti.  

   Vi tilbyder fliserens i hele Storkøbenhavn og på Sjælland.