Facaderens København

Vi udfører professionel facaderens af privatboligen og erhvervsbygninger. Se hvordan vi kan gøre dine facader så flotte og gode som ny nedenfor!
Kontakt os nu

Facaderens København

Har dine facader set bedre dage? Har den været under angreb af alger eller andet skidt? Lad os være dit professionelle valg, når du ønsker at give dine facader et nyt liv med en facaderengøring eller facadeafrensning. Se hvordan vi kan hjælpe dig med at få rene facader nedenfor, hvad enten det er til privat eller erhverv.

Facaderens til private

Lad os få dine facader til at se ud som nye. Vi tilbyder dig den bedste facaderens i København. Læs mere nedenfor!
Læs mere

Facaderens til erhverv

Kunne din virksomheds facader bruge en kærlig hånd? Så lad os stå for jeres facadeafrensning, så jeres virksomhed viser sig fra dens bedste side.
Læs mere

Facaderens til private

Vi kan tilbyde dig en facadeafrensning, der både fjerner grønne alger og andet snavs hurtigt og effektivt på alle typer overflader. Samtidig har vi også mulighed for at tilbyde dig en specialbehandling, der giver dig en fremtidig beskyttelse mod alger eller andet snavs på muren. 

En facaderensning er den nemmeste og mest effektive måde, der giver dig en flottere facade på dit hus.

 

Afrensning og algebehandling af facade

En facaderengøring består typisk af tre trin. 

Men det kan også godt være, at din facade kun har behov for et eller to af trinene. Det kan vi afgøre, når vi besigtiger din facade inden behandlingen går i gang.

Algebehandling

Hvis murværket er ramt af et algeangreb, så sørger vi først og fremmest for at udføre en effektiv algebehandling af murværket. 

Det gør vi for at sørge for at desinficere området inden vi går i gang med rensningen af murværket. Samtidig kan vi også sørge for at afrensningen af murværket bliver udført mere nænsomt, fordi vi efter at have fjernet algerne på muren kan sænke trykket på den efterfølgende hedvandsrensning.

Ved algebehandling sprøjter vi et specielt middel til at bekæmpe algerne med på væggen. Midlet sørger for at løsne op for evt. smuds og algerne bliver samtidig bekæmpet. Midlet sørger desuden også for at bekæmpe rødderne på algerne, som sagtens kan have vokset ind i murværket.

Kontakt 

Få et uforpligtende tilbud
Ring på tlf. 53895353
eller udfyld formularen:

  "Min terrasse har aldrig set bedre ud, selv efter fire år"

  Glostrup – Anders Madsen

  "Professionelt hele vejen igennem"

  Gl. Holte – Christina Johansen

  "Et super godt stykke arbejde, anbefalingsværdigt"

  Hellerup – Klaus Pagh

  "Super godt resultat, kan klart anbefales"

  Charlottenlund – Erika Svensson

  "Tak til Stonecleaners for rar og professionel behandling"

  Helsingør – Helle Hendriksen

  "Stonecleaners er grundige, jeg er meget tilfreds"

  Allerød – Johnny Brenøe

  Rengøring af murværket samt efterfølgende behandling

  Efter en algebehandling sørger vi for at lave en effektiv afrensning af murstenene ved hjælp af vores specialudstyr. 

  Vi sørger for at justere trykket og vandmængden ud fra, hvor hvilket materiale facaden er lavet i, så vi ikke foretager unødig skade på murværket. Vi sørger altid for at udføre afrensningen så skånsom som muligt, således du får det flotteste resultat.

  Slutteligt giver vi facaden en overfladebehandling, der fungerer ligesom imprægnering, således det forhindres at fugt og vand trænger ind i muren. Samtidig forhindrer imprægneringen at alger eller skimmelsvamp igen har mulighed for at vokse på murværket.

  Fordele ved facaderens

  • Facaden får nyt liv
  • Dit hus kommer til at se mere imødekommende og præsentabel ud
  • Forhøjet værdi og levetid af dit hus

  Afrensning og algebehandling af facader for private

  Ved alle opgaver besigtiger vi inden opstart, således vi kan vurdere hvilken metode, der vil være mest effektiv på netop din facade for at opnå det bedste og flotteste resultat. 

  Vi tilbyder gratis prøverens, rådgivning og opmåling af facadearealet, således vores kunder altid har mulighed for at vurdere udbyttet af behandlingen inden vi påbegynder. 

  Hos os er der ingen skjulte gebyrer eller overraskelser med hensyn til prisen, og vi tilbyder altid tilfredshedsgaranti. 

  Vi tilbyder facaderens i hele Storkøbenhavn og Sjælland.

  Facaderens til erhverv

  Til erhverv, hvor bygningerne ofte er større end de almindelige parcelhuse, kræver det en større viden og mere erfaring at kunne udføre en facaderens, som ikke er til gene for eventuelle kunder eller medarbejdere. Vi har netop den erfaring med facaderens af store bygninger. Hos os kan du få foretaget en effektiv facadeafrensning uden at du kommer til at mærke det på dit arbejde. Inden vi går i gang med arbejdet sørger vi nemlig altid for at snakke med den enkelte kunde omkring tidspunkter i løbet af dagen, som er bedre for jeres virksomhed end andre. Det kan også være, at der er andre påvirkninger, der kan have indflydelse på vores arbejde, som vi skal tage hensyn til.  

  Flere og flere bygninger bliver hærget af graffiti, derfor tilbyder vi den bedste graffitirens i København.

  Vedligeholdelse af facader på erhvervsbygninger

  Facaden på en bygning er det første man møder, når man som kunde besøger en virksomhed, eller når beboerne kommer hjem til den ejendom de bor i. Det er den, der præsenterer kunderne for virksomheden. Derfor skal den også helst gerne se så præsentabel ud som muligt.  Vi har erfaring med alle typer af facader, herunder materialer. Ved en facaderensning sørger vi for at rense facaden for alle belægninger, alger eller andet skidt, som kan have hobet sig op på murværket. Vi sørger altid for at rense facaden så skånsomt som overhovedet muligt, således murværket ikke bliver beskadiget under rensningen.  Regelmæssig vedligeholdelse af facaden på din virksomhed eller din ejendom giver et mere præsentabelt og imødekommende udtryk, så du ikke skræmmer dine kunder eller fremtidige beboere væk inden de overhovedet når at træde ind i bygningen.

  Kontakt 

  Få et uforpligtende tilbud
  Ring på tlf. 53895353
  eller udfyld formularen:

   Algebehandling, rengøring samt efterfølgende behandling

   Vi udfører typisk vores facadebehandling i tre trin - afhængigt af om bygningen er blevet ramt af et algeangreb eller ej. 

   Konstateres det at muren er blevet angrebet af alger sprøjter vi som det første et specielt middel på muren, som sørger for at bekæmpe algerne helt ind til rødderne, samtidig med at det også løsner op for andet snavs. Ved algebehandlingen desinficeres området, således der gøres klar til den efterfølgende afrensning af murværket.

   Vi sørger for at lave en effektiv rensning af facaden ved at bruge vores specialudstyr. Med udstyret kan vi justere trykket og vandmængden afhængigt af hvilken type facade vi har med at gøre, således afrensningen foregår så skånsomt som muligt. 

   Efterfølgende slutter vi af med at give facaden en imprægnering, så det forhindres at vand og fugt efterfølgende kommer til at trænge ind i muren og udføre mere skade. Samtidig forhindrer det også fremtidig vækst af alger eller skimmelsvamp.

   Fast serviceaftale til erhverv

   Til vores erhvervskunder kan vi tilbyde en fast serviceaftale, så du kan få foretaget faste facaderensninger på din bygning.

   Det sikrer, at der ikke kommer til at opstå varige skader, uden at du når at opdage det i tide. Mange opdager nemlig først, når algerne har taget rigtig fat i bygningen, og så kan det være at de allerede har nået at lave varig skade på murværket.

   Med en fast serviceaftale sørger vi for at afrense facaden for alger, skimmelsvamp eller andet snavs på fast aftale tidspunkter. Hos os er der ingen skjulte gebyrer eller overraskelser med hensyn til prisen, og så tilbyder vi altid tilfredshedsgaranti.

   Vi tilbyder facaderens i hele Storkøbenhavn og Sjælland.