Graffitirens af facade

Mange virksomheder og private danskere kan opleve at finde graffitihærværk på deres facader. Der bruges millioner på at fjerne graffiti, for graffitihærværk kan være et kontinuerligt problem, da graffiti kan skade det materiale, der udgør bygningens facade. 
Kontakt os nu!

Få fjernet graffiti tegninger på dine facader

Hos StoneCleaners sørger vi for en hurtig og effektiv fjernelse af graffiti på mursten og andre relevante facader. Det er vigtigt, at graffiti fjernes hurtigst muligt for at undgå permanente skader. Opnå det fineste resultat, og få muren til at ligne sig selv præ-graffiti. Vores produkter til fjernelse af graffiti er skånsomme mod facadens materiale, så der ikke sker yderligere skade. 

Vi tilbyder vores service til erhvervs- og privatkunder. Ingen privatperson er interesseret i, at store graffiti tegninger farver husets facade. Ligeledes ser det ikke charmerende eller professionelt ud at byde potentielle kunder velkommen, og det første, de ser, er store graffiti tags på virksomhedens facade. Vi kan hjælpe med at genetablere den rene facade, og det gode førstehåndsindtryk.

Graffitifjerning med effektiv rensning

Vi vælger den rigtig metode til den mest optimerede fjerning af graffiti baseret på standen af facadens overflade og materiale. Vi bruger virkningsfulde midler til fjernelse af graffiti, for med graffitirens hos os er du garanteret kvalitetsrens.

Hurtig graffitirens kan virke demotiverende for graffitiudøveren, der ser sine tags og tegninger fjernet hurtigt. Derfor anbefaler vi altid at tage kontakt hurtigst muligt, så graffitihærværket kan stoppe.

Kontakt 

Få et uforpligtende tilbud
Ring på tlf. 53895353
Eller udfyld formularen:

  Vi dækker hele Storkøbenhavn og Sjælland

  Vi har solid erfaring med fjernelse af store og små graffiti tegninger, og vi rykker ud til fjernelse af graffiti i København og Sjælland. 

  Nu behøver du ikke længere at tænke: “hvordan fjerner man graffiti”, for med StoneCleaners som graffiti fjernere i København og Sjælland, så er du garanteret flotte og rene resultater - hver gang!

  Pris på fjernelse af graffiti

  Vores fjernelse af graffiti priser matcher altid vores konkurrenter. Vi bestræber os efter at kunne tilbyde dig den bedste pris, og den bedste service. 

  Kontakt os på tlf. 53 89 53 53 eller mail: kontakt@stonecleaners.dk og få et uforpligtende tilbud på vores graffiti fjernelse i dag.