Tagrens i København

Har du bemærket at dit tag har brug for en grundig tagrensning, fordi det er blevet angrebet af mos, alger eller andet skidt? Lad os stå for afrensning af dit tag. Vi tilbyder nemlig tagrensning til både privat og erhverv!
Kontakt os nu

Tagrens København

Ligner det at dit tag skal udskiftes med et nyt? Måske kan det reddes med en solid omgang tagrensning. Med en tagrens fra StoneCleaners er du garanteret et flot resultat, som beskytter dit tag og forlænger dets levetid. Vi tilbyder tagrensning i København og Nordsjælland. Nedenfor kan du læse meget mere omkring tagrens og algebehandling af taget til private og erhverv.

Tagrens til private

Trænger dit tag til en grundig tagrensning efter det er blevet angrebet af alger og andet skidt? Vi forlænger dit tags levetid!
Læs mere

Tagrens til erhverv

Har du en erhvervsbygning, hvis tag godt kunne bruge et skønhedsløft? Giv dine kunder et bedre førstegangsindtryk!
Læs mere

Tagrens til private

I det danske klima kan vind og vejr godt være hårdt for taget, uanset om du har tegltag, paptag eller andet. Vind og vejr vil hele tiden slide på dit tag, og der vil med tiden dannes alger, mos, lav eller andet snavs, som med tiden kan tage så hårdt fat i din tagkonstruktion, at det kan medføre fugt- eller frostskader.

En regelmæssig rensning af taget er derfor en rigtig god investering, så dit tag kan se både godt ud, men også holde i mange år fremover.

Hos StoneCleaners tilbyder vi professionel tagrens og algebehandling, der giver både dit tag, men også hus et helt nyt liv.

Algebehandling af tage

Vi fjerner alger fra taget med algerens og vi skåner den omkringliggende grund og de elementer, som støder op til dit hus. Vores udstyr går skånsomt ind og fjerner eventuelle angreb fra alger, mos, lav og andet snavs, og laver derfor en dybdegående algerensning af taget.

Al afrensning af tag udføres udelukkende af certificerede medarbejdere.

Fordele ved tagrensning

 • Nyt liv til tag og hus
 • Forlænger tagets levetid
 • Øger husets værdi
 • Du undgår dyre skader 
 • Ingen vedligeholdelse

Kontakt 

Få et uforpligtende tilbud
Ring på tlf. 53895353
eller udfyld formularen:

  "Min terrasse har aldrig set bedre ud, selv efter fire år"

  Glostrup – Anders Madsen

  "Professionelt hele vejen igennem"

  Gl. Holte – Christina Johansen

  "Et super godt stykke arbejde, anbefalingsværdigt"

  Hellerup – Klaus Pagh

  "Super godt resultat, kan klart anbefales"

  Charlottenlund – Erika Svensson

  "Tak til Stonecleaners for rar og professionel behandling"

  Helsingør – Helle Hendriksen

  "Stonecleaners er grundige, jeg er meget tilfreds"

  Allerød – Johnny Brenøe

  Rensning og efterbehandling

  Vi afrenser dit tag fra jorden, tagryggen eller ved brug af lift. Dette gøres ved hedvandsrensning og automatisk finjustering med specialudstyr alt efter hvilken overflade der behandles.

  Hvis du skal have renset taget for alger også, så påfører vi derefter algemidlet samt skummer fra jorden, ved brug af stige eller lift. Herefter vil midlet langsomt trække ind og sætte sig, således at alger, mos, snavs, lav og andet smuds løsnes og nedbrydes. Dette virker uanset om du skal have fjernet alger på tagpap eller om det er alger på tagsten, der skal behandles.

  Vind, sol og regnskyl vil bidrage til processen, og det færdige resultat vil være synligt efter 3 til 9 måneder alt efter tagets forfatning. 

  Efter tagrensningen giver vi dit tag imprægnering, der sørger for at dit tag bedre kan modstå det hårde vejr, samt gendannelse af nye alger.

  En behandling velegnet til alle slags tage

  Vores behandlinger er velegnet til, og effektive på alle typer af tag, herunder tegltag, skiffertag, eternittag, trapeztag, ståltag samt solceller. 

  Resultatet vil altid være et fornyet og præsentabelt tag, og vælger du at få foretaget tagrens samt efterfølgende algebehandling regelmæssigt, så vil resultatet også holde i mange år fremover.  

  Og samtidig får dit tag et pænere udseende, som også vil holde i rigtig mange år.

  Tagrens til erhverv

  Algerne får ikke bare taget til at se grimt og kedeligt ud, det nedsætter også tagets levetid. Det er derfor vigtigt at vedligeholde taget med professionel tagrens, så du nemt og hurtigt kan komme algerne til livs. 

  Vejret vil med tiden slide på taget, og på grund af det relative fugtige klima i Danmark, så vil alger, mos og lav automatisk blive dannet på taget. Får snavset lov at sidde for længe, så vil det med tiden tage hårdt fat i tagkonstruktionen, hvilket medfører fugt- og frostskader.

  Til vores erhvervskunder kan vi tilbyde regelmæssige rensninger af taget på din ejendom eller virksomhed, så bygningen hele tiden kommer til at se præsentabel ud. Samtidig muliggør den regelmæssige rensning også, at taget får forlænget sin levetid.

  Mos og alger ødelægger tagkonstruktionen

  Et tag er hele tiden udsat for naturens elementer, herunder vind, vejr, varme og frost, hvilket med tiden har store konsekvenser for tagets generelle sundhed. Det er derfor vigtigt, at sørge for at vedligeholde taget, så det kan holde i længere tid.

  Alger og mos får taget til at se kedeligt og grimt ud, men det kan også have langt større konsekvenser. Mos og alger fungerer nemlig som en slags svamp, når det regner eller er fugtigt i vejret. Det suger fugt til sig og giver algerne og mosset de allerbedste vækstbetingelser, så det hurtigt spreder sig. 

  Alger og mos går samtidig også ind og svækker taget, fordi rødderne graver sig dybt ned i belægningen og danner bittesmå huller. De små huller bliver udsat for fugt, når det regner, og kan risikere at frostsprænge, når det bliver vinter.

  Kontakt 

  Få et uforpligtende tilbud
  Ring på tlf. 53895353
  eller udfyld formularen:

   Skånsom algebehandling

   Det udstyr vi bruger går skånsomt ind og fjerner mos og alger fra taget, så det faktisk kun er der hvor skaden er sket, at behandlingen foregår.

   Vi afrenser altid taget enten fra jorden, tagryggen eller ved brug af en lift alt efter, hvilken form for tagkonstruktion vi skal behandle. Rensningen foregår ved hedvandsrensning, og skal du have fjernet alger også, så påfører vi algemiddel og skummer, der langsomt trækker ind og sætter sig. Det medfører at alger, mos, lav eller andet snavs løsnes fra taget og langsomt nedbrydes.

   Vores behandling virker først efter 3 til 9 måneder alt efter hvilken forfatning taget er i til at starte med, så du vil ikke kunne se et resultat med det samme. Både vind, sol og regn bidrager til processen.

   Vi giver også dit tag efterfølgende imprægnering, så det bedre kan modstå det til tider hårde vejr, og forhindrer vækst af nye alger og mos.

   Fast serviceaftale til erhverv

   Vi kan i samarbejde med dig aftale en fast serviceaftale, så du kan få lavet tagrensninger regelmæssigt på din ejendom.

   Vi har erfaring med, at mange ofte først får tilset sit tag, når skaden allerede er sket, og alger, mos og andet snavs allerede har sat sig godt fast i tagkonstruktionen. Mange opdager nemlig først, at taget har behov for en tagrensning, når det er kommet til at se grimt og kedeligt ud.

   Med en fast serviceaftale sørger vi for at afrense taget på din erhvervsejendom eller virksomhed med regelmæssige intervaller. Det medfører en langt sundere tagkonstruktion samt et meget smukkere udseende.

   Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.