Fliserens København

Vi udfører professionel fliserens, der giver nyt liv til dine fliser. Vi kører ud i hele Storkøbenhavn og kommer også gerne længere nordpå.
Prøv vores prisberegner

Fliserens til private

Vi udfører professionel fliserens, der giver nyt liv til dine fliser. Vi kan tilbyde dig den mest effektive rensning af fliser, så fliserne bibeholder det flotte udseende i mange år efter fliserne er blevet renset.

Bemærk, at vi ikke gør brug af højtryksrenser, idet det har en skadelig effekt på flisens overflade.

Rens af fliser

Er fliserne i din indkørsel, på din terrasse eller et andet sted på privatadressen blevet angrebet af alger eller flisepest, så er den eneste vej en god og effektiv fliserens. Medmindre du selvfølgelig hellere vil skifte fliserne ud med nye, men det er også den dyrere løsning.

Vi kan tilbyde dig en effektiv rens og imprægnering af fliserne på din private grund, så de kommer til at se helt nye og flotte ud.

I Danmark er det svært at undgå, at alger, mos, lav eller flisepest kommer til at angribe dine fliser, fordi vi lever i et relativt fugtigt klima. Du kan se om dine fliser er angrebet ved at bemærke om der på overfladen er grønne, sorte, gule eller hvide pletter.

Beregn din pris på fliserens

"Min terrasse har aldrig set bedre ud, selv efter fire år"

Glostrup – Anders Madsen

"Professionelt hele vejen igennem"

Gl. Holte – Christina Johansen

"Et super godt stykke arbejde, anbefalingsværdigt"

Hellerup – Klaus Pagh

"Super godt resultat, kan klart anbefales"

Charlottenlund – Erika Svensson

"Tak til Stonecleaners for rar og professionel behandling"

Helsingør – Helle Hendriksen

"Stonecleaners er grundige, jeg er meget tilfreds"

Allerød – Johnny Brenøe

Sådan renser vi fliserne

Vi renser fliserne ved først og fremmest at give dem algefjerner, såfremt fliserne er blevet angrebet af alger eller mos. Hvis ikke, så udfører vi bare en almindelig rensning, der rengør fliserne grundigt. 

Vi sørger altid for at rense så skånsomt som muligt, så vi sikrer os at fliserne ikke tager skade af vandtrykket. På den måde kommer vi også til at beskytte flisens overflade så meget som muligt. 

Vi anvender altid hedvandsrensning, som er en rensemetode, der består af meget varmt vand med et højt tryk. Kombinationen af det varme vand og høje vandtryk gør, at alt snavset nemt og effektivt bliver fjernet fra flisens overflade. 

Efterfølgende slutter vi altid rensningen af med, at tilføre en aktiv flise og beton imprægnering, der på en måde forsegler flisens overflade, så den bliver modstandsdygtig overfor udefrakommende snavs, samt nye angreb af alger, mos eller flisepest.

Rensning af fliser til erhverv

Inden vi påbegynder rensningen af fliserne, så tilbyder vi jer altid professionel rådgivning, herunder besigtigelse af flisearealet, så vi tilsammen vælger den løsning, der passer til jer. Vi opmåler arealet af fliser samt tilbyder at lave en gratis prøverens, for at I kan se resultatet inden vi går i gang.

Behandlingen kan få selv de grimmeste fliser til at se nye ud igen. Det giver nogle mere præsentable udearealer omkring din virksomhed, i din boligforening eller ved offentlige opholdspladser.

Hos os er der ingen skjulte gebyrer eller overraskelser med hensyn til prisen, og vi tilbyder altid tilfredshedsgaranti.  

Vi tilbyder fliserens i hele Storkøbenhavn og på Sjælland.