Tagrens for erhverv

Er taget på din virksomhed eller anden erhvervsejendom blevet kedelig at se på, så kan det være fordi taget er blevet angrebet af alger, mos, lav eller har fået frostsprængninger. 
Kontakt os nu!

Alger gør taget grimt

Algerne får ikke bare taget til at se grimt og kedeligt ud, det nedsætter også tagets levetid. Det er derfor vigtigt at vedligeholde taget med professionel tagrens, så du nemt og hurtigt kan komme algerne til livs. 

Vejret vil med tiden slide på taget, og på grund af det relative fugtige klima i Danmark, så vil alger, mos og lav automatisk blive dannet på taget. Får snavset lov at sidde for længe, så vil det med tiden tage hårdt fat i tagkonstruktionen, hvilket medfører fugt- og frostskader.

Til vores erhvervskunder kan vi tilbyde regelmæssige rensninger af taget på din ejendom eller virksomhed, så bygningen hele tiden kommer til at se præsentabel ud. Samtidig muliggør den regelmæssige rensning også, at taget får forlænget sin levetid.

Mos og alger ødelægger tagkonstruktionen

Et tag er hele tiden udsat for naturens elementer, herunder vind, vejr, varme og frost, hvilket med tiden har store konsekvenser for tagets generelle sundhed. Det er derfor vigtigt, at sørge for at vedligeholde taget, så det kan holde i længere tid.

Alger og mos får taget til at se kedeligt og grimt ud, men det kan også have langt større konsekvenser. Mos og alger fungerer nemlig som en slags svamp, når det regner eller er fugtigt i vejret. Det suger fugt til sig og giver algerne og mosset de allerbedste vækstbetingelser, så det hurtigt spreder sig. 

Alger og mos går samtidig også ind og svækker taget, fordi rødderne graver sig dybt ned i belægningen og danner bittesmå huller. De små huller bliver udsat for fugt, når det regner, og kan risikere at frostsprænge, når det bliver vinter.

Kontakt 

Få et uforpligtende tilbud
Ring på tlf. 53895353
Eller udfyld formularen:

  Skånsom algebehandling

  Det udstyr vi bruger går skånsomt ind og fjerner mos og alger fra taget, så det faktisk kun er der hvor skaden er sket, at behandlingen foregår.

  Vi afrenser altid taget enten fra jorden, tagryggen eller ved brug af en lift alt efter, hvilken form for tagkonstruktion vi skal behandle. Rensningen foregår ved hedvandsrensning, og skal du have fjernet alger også, så påfører vi algemiddel og skummer, der langsomt trækker ind og sætter sig. Det medfører at alger, mos, lav eller andet snavs løsnes fra taget og langsomt nedbrydes.

  Vores behandling virker først efter 3 til 9 måneder alt efter hvilken forfatning taget er i til at starte med, så du vil ikke kunne se et resultat med det samme. Både vind, sol og regn bidrager til processen.

  Vi giver også dit tag efterfølgende imprægnering, så det bedre kan modstå det til tider hårde vejr, og forhindrer vækst af nye alger og mos.

  Fast serviceaftale til erhverv

  Vi kan i samarbejde med dig aftale en fast serviceaftale, så du kan få lavet tagrensninger regelmæssigt på din ejendom.

  Vi har erfaring med, at mange ofte først får tilset sit tag, når skaden allerede er sket, og alger, mos og andet snavs allerede har sat sig godt fast i tagkonstruktionen. Mange opdager nemlig først, at taget har behov for en tagrensning, når det er kommet til at se grimt og kedeligt ud.

  Med en fast serviceaftale sørger vi for at afrense taget på din erhvervsejendom eller virksomhed med regelmæssige intervaller. Det medfører en langt sundere tagkonstruktion samt et meget smukkere udseende.

  Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. 

  "Min terrasse har aldrig set bedre ud, selv efter fire år"

  Glostrup – Anders Madsen

  "Professionelt hele vejen igennem"

  Gl. Holte – Christina Johansen

  "Et super godt stykke arbejde, anbefalingsværdigt"

  Hellerup – Klaus Pagh

  "Super godt resultat, kan klart anbefales"

  Charlottenlund – Erika Svensson

  "Tak til Stonecleaners for rar og professionel behandling"

  Helsingør – Helle Hendriksen

  "Stonecleaners er grundige, jeg er meget tilfreds"

  Allerød – Johnny Brenøe