Tag

Rent tag året rundt


Tag


Hos StoneCleaners tilbyder vi professionel tagrens og algebehandling der giver nyt liv til dit tag og hus.

Algebehandling
Vi påfører algemidlet og skummer taget ind fra jorden, stige eller fra lift, når dette er gjort vil midlet langsomt trække ind og sætte sig, således at alger, mos, snavs, lav og smus løsnes og nedbrydes. Vind, sol og regnskyl vil bidrage til processen og det færdige resultat vil være synligt efter 3 til 9 måneder alt efter tagets forfatning.

Tagrens
Vi afrenser dit tag fra jorden, tagryggen eller fra lift, dette gøres ved hedvandsrensning og automatisk finjustering med specialudstyr alt efter hvilken overflade der behandles.

Behandlingerne er velegnet og effektive på alle typer af tag; herunder tegltag, skiffertag, eternittag, trapeztag, ståltag og solceller. Resultatet vil altid være et fornyet og præsentabelt tag.

Vores medarbejdere er instrueret i altid at tage højde for de omkringliggende elementer, og du behøver derfor ikke være bekymret for din have, blomsterbede eller andre ting der støder op til huset.

Vores miljøvenlige midler vil blive skyllet væk af regnen, de vil ikke belaste matriklen og al afrensning udføres udelukkende af certificerede medarbejdere.

Fordele:


Nyt liv til tag og hus

Forlænger tagets levetid

Forøger husets værdi

Undgå dyre skader og vedligeholdelse

Kontakt os for et uforplitgtende tilbud på dit tag i dag – vi reagerer hurtigt på alle henvendelser.Du er nu et skridt tættere på et præsentabelt hjem.

Kontakt


Vi sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage.
Åbningstider: Man-Fre 8-20 og Lør-Søn 10-18

53 89 53 53

CVR.: 31244838