Fliserens til erhverv

Vi udfører professionel fliserens af meget store arealer, så du kan give fliserne ved udearealerne omkring din virksomhed nyt liv. Flotte og rene fliser skaber et godt førstehåndsindtryk og byder dine kunder velkommen.
Prøv vores prisberegner

Effektiv fliserens til erhverv

Vi tilbyder dig en effektivrensning af fliserne på alle udearealerne ved virksomheder eller boligforeninger. 

Samtidig tilbyder vi at imprægnere fliserne, som forhindrer at vand ikke trænger ned i fliserne, således der igen kan gro alger, mos, lav og smuds på overfladen. Imprægneringen gør også, at fliserne holder sig flotte i mange år efter afrensningen. 

Bemærk, at vi aldrig bruger højtryksrenser, fordi det har en skadelig effekt på flisens overflade.

Rensning af store flisearealer

Vi udfører rensning af store flisearealer ved virksomheder, boligforeninger eller evt. offentlige pladser, hvis de fx er blevet angrebet af alger eller flisepest.

Efter behandlingen kommer fliserne til at se helt nye ud, og de store flisearealer kommer straks til at være mere præsentable, og dermed også virke indbydende for dem, der skal betræde fliserne. 

Det er svært at undgå, at alger, mos, lav eller flisepest gror på fliserne på grund af det relative fugtige klima, som vi har i Danmark. Når fliserne hele tiden bliver udsat for fugt, så er det nemmere for alger og mos at gro på fliserne. 

Algerne trækker samtidig også vand til sig, hvilket især kan blive et problem om vinteren, hvor vandet fryser til is. Islaget er typisk så tyndt, at man ikke kan se det, og faktisk bemærker man først, at flisen er glat, når man går på den. 

Man kan se om fliserne er blevet angrebet af alger ved at bemærke om der på overfladen er grønne, sorte, gule eller hvide pletter.

Beregn prisen på fliserens

Sådan renser vi fliserne

Vi renser fliserne ved først og fremmest at give dem algefjerner, såfremt fliserne er blevet angrebet af alger eller mos. Hvis ikke, så udfører vi bare en almindelig rensning, der rengør fliserne grundigt. 

Vi sørger altid for at rense så skånsomt som muligt, så vi sikrer os at fliserne ikke tager skade af vandtrykket. På den måde kommer vi også til at beskytte flisens overflade så meget som muligt. 

Vi anvender altid hedvandsrensning, som er en rensemetode, der består af meget varmt vand med et højt tryk. Kombinationen af det varme vand og høje vandtryk gør, at alt snavset nemt og effektivt bliver fjernet fra flisens overflade. 

Efterfølgende slutter vi altid rensningen af med, at tilføre en aktiv flise og beton imprægnering, der på en måde forsegler flisens overflade, så den bliver modstandsdygtig overfor udefrakommende snavs, samt nye angreb af alger, mos eller flisepest.

Rensning af fliser til erhverv

Inden vi påbegynder rensningen af fliserne, så tilbyder vi jer altid professionel rådgivning, herunder besigtigelse af flisearealet, så vi tilsammen vælger den løsning, der passer til jer. Vi opmåler arealet af fliser samt tilbyder at lave en gratis prøverens, for at I kan se resultatet inden vi går i gang.

Behandlingen kan få selv de grimmeste fliser til at se nye ud igen. Det giver nogle mere præsentable udearealer omkring din virksomhed, i din boligforening eller ved offentlige opholdspladser.

Hos os er der ingen skjulte gebyrer eller overraskelser med hensyn til prisen, og vi tilbyder altid tilfredshedsgaranti.  

Vi tilbyder fliserens i hele Storkøbenhavn og på Sjælland.