Fliserens

Rene fliser året rundt

Fliser


Vi udfører hos StoneCleaners professionel fliserens der giver nyt liv til dine fliser, og dette med miljørigtig algemiddel der skåner din grund og de elementer der støder op til arealet med fliser.

Vi tilbyder dine fliser den mest effektive fliserensning og fliseimprægnering ved algebehandling og nano-behandling. Behandlingen udførers ved hedvandsrensning som beskytter og hindrer indtrængen af vand og besværliggører vækst af alger, mos, lav og smus på overfalden. Dette gør at belægningen bibeholder det flotte resultat i mange år.

Bemærk vi gør ikke brug af højtryksrens da det har en skadelig effekt på flisens overflade.

Inden udførelse tilbyder vi dig professionel rådgivning, opmåling og samtidig en gratis prøverens af dit din belægning.

Vores behandling kan få selv de ældste og hæsligste fliser til at se nye og friske ud og det færdige resultat vil uden tvivl bidrage til et flottere og mere præsentabelt hjem.

Vores serviceteam er certificeret i alle professionelle og miljørigtige renseopgaver. Hos os er der ingen skjulte gebyrer eller overraskelser på prisen og vi tilbyder tilfredshedsgaranti.

Fordele ved fliserens:


Nyt liv til flisearealet

Bidrager til et præsentabelt og flot hjem

Forlænger levetiden på fliserne

Forhøjer værdien af hus og grund

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi reagerer hurtigt på alle henvendelser.Du er nu et skridt tættere på et præsentabelt hjem.

Kontakt


Vi sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage.
Åbningstider: Man-Fre 8-20 og Lør-Søn 10-18

53 89 53 53

CVR.: 31244838