Facaderens til erhverv

Vi udfører professionel facaderens af forskellige erhvervsbygninger, herunder virksomheder, boligforeninger samt andre offentlige instanser. 
Kontakt os nu!

Facaderens af store bygninger

Til erhverv, hvor bygningerne ofte er større end de almindelige parcelhuse, kræver det en større viden og mere erfaring at kunne udføre en facaderens, som ikke er til gene for eventuelle kunder eller medarbejdere. Den erfaring har vi.

Hos os kan du få foretaget en effektiv facadeafrensning uden at du kommer til at mærke det på dit arbejde. Inden vi går i gang med arbejdet sørger vi nemlig altid for at snakke med den enkelte kunde omkring tidspunkter i løbet af dagen, som er bedre for jeres virksomhed end andre. Det kan også være, at der er andre påvirkninger, der kan have indflydelse på vores arbejde, som vi skal tage hensyn til.  

Vedligeholdelse af facader på erhvervsbygninger

Facaden på en bygning er det første man møder, når man som kunde besøger en virksomhed, eller når beboerne kommer hjem til den ejendom de bor i. Det er den, der præsenterer kunderne for virksomheden. Derfor skal den også helst gerne se så præsentabel ud som muligt. 

Vi har erfaring med alle typer af facader, herunder materialer. Ved en facaderensning sørger vi for at rense facaden for alle belægninger, alger eller andet skidt, som kan have hobet sig op på murværket. Vi sørger altid for at rense facaden så skånsomt som overhovedet muligt, således murværket ikke bliver beskadiget under rensningen. 

Regelmæssig vedligeholdelse af facaden på din virksomhed eller din ejendom giver et mere præsentabelt og imødekommende udtryk, så du ikke skræmmer dine kunder eller fremtidige beboere væk inden de overhovedet når at træde ind i bygningen.

Kontakt 

Få et uforpligtende tilbud
Ring på tlf. 53895353
Eller udfyld formularen:

  Algebehandling, rengøring samt efterfølgende behandling

  Vi udfører typisk vores facadebehandling i tre trin - afhængigt af om bygningen er blevet ramt af et algeangreb eller ej. 

  Konstateres det at muren er blevet angrebet af alger sprøjter vi som det første et specielt middel på muren, som sørger for at bekæmpe algerne helt ind til rødderne, samtidig med at det også løsner op for andet snavs. Ved algebehandlingen desinficeres området, således der gøres klar til den efterfølgende afrensning af murværket.

  Vi sørger for at lave en effektiv rensning af facaden ved at bruge vores specialudstyr. Med udstyret kan vi justere trykket og vandmængden afhængigt af hvilken type facade vi har med at gøre, således afrensningen foregår så skånsomt som muligt. 

  Efterfølgende slutter vi af med at give facaden en imprægnering, så det forhindres at vand og fugt efterfølgende kommer til at trænge ind i muren og udføre mere skade. Samtidig forhindrer det også fremtidig vækst af alger eller skimmelsvamp.

  Fast serviceaftale til erhverv

  Til vores erhvervskunder kan vi tilbyde en fast serviceaftale, så du kan få foretaget faste facaderensninger på din bygning.

  Det sikrer, at der ikke kommer til at opstå varige skader, uden at du når at opdage det i tide. Mange opdager nemlig først, når algerne har taget rigtig fat i bygningen, og så kan det være at de allerede har nået at lave varig skade på murværket.

  Med en fast serviceaftale sørger vi for at afrense facaden for alger, skimmelsvamp eller andet snavs på fast aftale tidspunkter. Hos os er der ingen skjulte gebyrer eller overraskelser med hensyn til prisen, og så tilbyder vi altid tilfredshedsgaranti.

  Vi tilbyder facaderens i hele Storkøbenhavn og Sjælland.